Burn Studios trimite un DJ roman in Serbia, la Exit Festival

13 Iulie 2012 romania bestmusic Best Music

Rec van Deck va pune muzica pe scena Urban Bug. Rec van Deck (pe numele sau adevarat Cosmin Vilsanoiu) este castigatorul local al competitiei regionale Urban Bug Remix Contest si va fi prezent la Exit Festival 2012 unde va pune muzica timp de 75 de minute pe scena Urban Bug.


Urban Bug Remix Contest este o competitie regionala de remixuri organizata de burn studios in parteneriat cu Urban Bug Magazine si Exit Festival (Novi Sad, Serbia), care a avut loc in luna iunie 2012 si la care au participat, pe langa Romania, Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia Hertegovina, Slovenia si Ungaria.


Premiile pentru castigatori au fost impresionante: cel mai bun remix din fiecare tara are ocazia de a se afirma pe scena Urban Bug de la Exit Festival si de a aparea pe compilatia Urban Bug (distribuita gratuit la festival). „Recitalul” de 75 de minute pe scena Urban Bug a motivat un numar impresionant de DJ talentati din toate tarile participante care si-au inscris in competitie cele mai bune remixuri.


La doar 23 de ani, castigatorul din Romania - Rec van Deck, din Valenii de Munte, judetul Prahova – are ocazia de a-si inecepe adevarata cariera de DJ in stil mare: pe scena Urban Bug, in fata unui public format din cateva mii de fani ai muzicii electronice.


Remix castigator:






Competitia Urban Bug Remix Contest este al treilea exemplu, dupa DJ Residency (care a trimis un DJ roman la Ibiza) si burn studios day (care a dat ocazia pasionatilor de muzica electronica sa ia “lectii” de music production de la experti in domeniu) care confirma faptul ca burn studios crede in talentul DJ-ilor din Romania si contribuie la descoperirea si cresterea de noi talente prin competitiile si workshop-urile de muzica pe care le organizeaza.


burn studios este platforma de muzica a burn energy drink. burn studios a lansat prima platforma de muzica electronica pentru cloud generation, deschizand drumul spre crearea de muzica, descoperiri si sharing. Studioul on-line – burn studios audiotool – reprezinta o platforma inovatoare care isi are radacinile in muzica electronica, promovand creativitatea si adunand iubitorii de muzica intr-un studio digital state of the art, complet echipat. Prin acest proiect, incepatorii pot beneficia de programe de mentorat si istruire create si sustinute de DJ si producatori de top, printre care se numara Richie Hawtin, Sasha, Cassius si Gomma Records. In Romania, Gojira, ambasadorul local al Burn Studios, a realizat un film tutorial pentru burn studios Audiotool.


Popup detector