Burn Studios te invita la Rokolectiv

05 Aprilie 2012 romania bestmusic Best Music

Burn Studios te invita la Rokolectiv
TAGS:
advertorial 

Intre 19 si 22 aprilie, Conservatorul si MNAC-ul gazduiesc a saptea editie a festivalului de muzica electronica si arte vizuale, Rokolectiv. Te asteapta concerte, instalatii, proiectii de filme documentare si alte bunatati avangardiste, adunate intr-un mix care o sa iti incante ochiul si timpanul si o sa iti gadile talpile pe ringul de dans.


Si, daca editiile precedente te-au convins cum se aprind lucrurile an de an la Rokolectiv, arunca un ochi si pe line-up-ul de anul asta http://www.facebook.com/events/258875497528820. Serios acum, e suficient sa dai un play si sa asculti sound-ul avant-pop al Mariei Minerva, techno-ul cand ritmat, cand calm si obscur al DJ-ului german Dixon si cateva beat-uri romanesti, slefuite de Anadolchioi sau colectionate atent de Herne de la Origami Sounds, si o sa iti dai seama de ce merita sa fii si tu prezent.


Asta e Rokolectiv: un trip audio-vizual, cu ceva scantei marca Burn, oameni misto si alte experimente artistice. Pana incepe nebunia la Conservator si MNAC, stai la curent cu noutatile aici https://www.facebook.com/events/258875497528820#!/pages/Rokolectiv-Festival/80105351280. Si, daca tot ai deschis Facebook-ul, baga un ochi si pe http://www.facebook.com/the.oven.byburn.


Pregateste-ti urechea infometata pentru beat-urile de maine.




Popup detector