Buget de 250.000 euro si 200 de artisti pentru Iarmaroc

14 Mai 2010 Create It BeatFactor

Organizatorii Iarmaroc Fest 2010 au dat azi amanunte legate de a doua editie a acestui festival, care se desfasoara intre 21 si 23 mai.

Iarmaroc Fest va revigora conceptul de balci vechi de doua sute de ani; acum doua secole evenimentul ar fi avut muzica, teatru de strada, circari; in 2010 ne asteapta la fosta baza militara de langa Urziceni muzica, teatru, fotografie si film.

Editia de anul acesta a festivalului are un buget de aproximativ 250.000 de euro. Evenimentul se pune la cale de o jumatate de ani si s-a triplat in raport cu anul trecut. Exista 14 scene, 200 de artisti, un cinematograf si dotari tentante pentru cei ce doresc sa ramana peste noapte la Iarmaroc.

E vorba de safe-box-uri, parcare luminata, dusuri, standuri cu mancare. Transportul va fi si el asigurat de mai multe ori pe zi catre locul evenimentului: periodic vor pleca autobuze din Gara de Nord si Obor catre Iarmaroc Fest, costul unui bilet fiind de 5 lei.

Organizatorii au promis ca vor fi atenti la latura eco a evenimentului – singurii copaci taiati in padurea de langa Urziceni fiind cei prea batrani sau gaunosi.

Mai merita mentionat faptul ca – indiferent de conditiile meteo – soare sau ploaie – la Iarmaroc accesul intre scene se va face cu usurinta, iar doritorii care nu au inca un cort vor putea sa profite de o oferta tentanta: 140 de lei pentru un cort, doi saci de dormit si loc de campare asigurat.

Apropo de cort, o buna parte din artistii straini au preferat sa se cazeze la Iarmaroc Fest, in detrimentul unei camere de hotel din oras.

Un alt lucru interesant tine de creativitatea publicului: doritorii vor putea sa foloseasca una din cele 20 de camere video puse la dispozitie de organizatori si sa faca propriul film. Materialul strans se va monta si va fi proiectat la Iarmaroc Fest 2010.

Detalii mai multe legate de festival gasiti pe Iarmaroc Fest


via BestMusic


Popup detector