Bridge Festival - cel mai mare festival de muzica din Republica Moldova

12 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Music Bridge Festival este cea mai mare manifestare muzicala de pana acum din Republica Moldova, ce va avea loc in Chisinau, intre 25 si 29 august 2010.


Deocamdata, singurele surse legate de acest eveniment sunt forumul rupere.md, dordeduca.ro si hipmag.ro (care citeaza acelasi forum). In asteptare unor surse oficiale, evenimentul promite, la ora actuala, peste 70 de trupe si 300 de artisti, 3 scene, 100 de ore de muzica.


Headlinerii vor fi cei de la The Prodigy, Skunk Anansie, The Rasmus, Uriah Heep, Editors.


Pe langa main stage, festivalul va gazdui si o scena rock, cu nume ca: New Model Army, The Parlotones, Expatriate, Gabriella Cilmi, precum si o scena party arena, unde ar mixa Fede Le Grand, Chicane, Sander van Doorn, Marco V, Dirty Vegas, Christopher Lawrence, Tim Healey, Ida Corr, Etienne de Crecy si romanii Suie Paparude, dj optick, Pagal, Marika, TRG, Haute Culture, Rosario Internullo, Raoul Russu, Livio, Adrian Eftimie.


Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care vor fi achizitionate si de pozitia pe care o confera in locatia evenimentului. Aceeasi sursa (forumul rupere.md) mai precizeaza insa ca "nu se pun bilete in vanzare pana nu sunt confirmati oficial toti artistii. Pana cand pe siturile artistilor nu va aparea concertul organizatorii nu pun nici un bilet in vanzare - nu se pun bilete in vanzare pana cand nu va fi publica si oficiala organizarea acestui eveniment. Aceasta presupune precizarea cu toate datele de identificare fiscala a persoanei juridice care face acest eveniment."


Vom reveni cu detalii din partea organizatorilor imediat ce acestea vor fi facute publice. O parte dintre trupe si artisti au confirmat deja prezenta pe site-urilor lor.


Popup detector