Boys Noize trece la hip hop

01 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Boys Noize trece la hip hop
TAGS:
Boys Noize  hip hop  Kelis 

E ceva in aer. Muzica electronica isi pierde din adeptii? Sa ne asteptam la din ce in ce mai multi producatori care urmeaza calea gangsta? Probabil ca da!

Din ce in ce mai multi producatori de muzica electronica s-au reprofilat, daca nu de tot, macar putin catre hop - hop. Multi isi scot stilul gangsta la vedere si executa colaborari cu diferiti artisti apartinand acestui stil, unii dintre ei chiar super vedete.


Intai Tiesto, apoi MSTRKRFT si sa nu uitam de David Guetta. Toti cei trei au acum in repertoriu cel putin o piesa cu cel putin o rima gangsta. Urmatorii pe lista banuiti ca s-ar fi "infectat" cu aceasta moda sunt Boys Noize, adica Alex Ridha, ca Boys Noize are un singur membru.

Dupa lansarea mult asteptatului album Power, despre care puteti citi aici, Black Eye Peas si Kelis au batut la usa artistului pentru a le "spice up" sound-ul. Ba chiar, zvonurile spun ca artista Kellis va lucra cu Alex pentru mai multe piese de pe albumul sau, cu care spera la o revenire in forta.


Totusi, cea mai probabila si in acelasi timp interesanta colaborare este cea cu 50 cent, mai ales pentru ca cei doi au mai lucrat impreuna.

Rezultatele acestor colaborari, daca se vor finaliza, vor fi cel putin interesante urechilor, si cine stie, poate-l transforma pe Ridha intr-un mic Pharell.


Popup detector