Botezatu anunta preturi de criza la Bamboo Mamaia

15 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Botezatu anunta preturi de criza la Bamboo Mamaia
TAGS:
mamaia  clubbing  bamboo 

Designerul Catalin Botezatu spune ca in aceasta vara, preturile de la clubul Bamboo din Mamaia vor fi accesibile pentru toata lumea, informeaza vedeta.ro.

Astfel, desi la mare nu se simte criza financiara, Catalin Botezatu spune ca pe toata durata verii, fetele vor intra gratuit, iar baietii vor plati 30 RON pentru a intra in clubul Bamboo din Mamaia, urmand ca din toamna, aceasta politica de preturi sa fie introdusa si la Bucuresti.

Prezent in emisiunea " Agentul VIP " de la Antena 2, Catalin Botezatu a spus ca aceste preturi se vor regasi chiar din acest week-end, cand la Bamboo Mamaia va concerta rapper-ul Flo Rida.

Botezatu a confirmat faptul ca se afla in negocieri cu divele Paris Hilton , Whitney Houston si Carmen Electra pentru a le aduce pe litoralul romanesc si a spus ca spre sfarsitul verii o va aduce la Mamaia si pe cantareata Kelly Rowland.

Pe langa activitatea sa de la club, designerul roman are un program extrem de incarcat.

De-a lungul verii, el are nu mai putin de 52 de prezentari de moda la Hotel Vega, plus prezentarile de la Bamboo si va participa la urmatoarele evenimente de moda: Summer Fashion Fest de la Mamaia, Saint Tropez - la un eveniment un va participa si Karl Lagerfeld , Viena (13 august), Bucuresti (Palatul Parlamentului - 27 august), Reykjavik (Islanda - 3-5 septembrie) si New York Fashion Week (9-13 septembrie).


Popup detector