Booka Shade revin cu un nou album

13 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Booka Shade revin cu un nou album
TAGS:
booka shade 

Sfarsitul acestui an va aduce un nou album din partea muzicienilor germani de la Booka Shade, personajele din spatele unor hit-uri precum "Mandarine Girl", "Body Language" sau "In White Rooms". In cadrul unui interviu acordat RA, Walter Merziger si Arno Kammermeier vorbesc despre cel de-al patrulea lor album, pe care planuiesc sa-l lanseze undeva spre sdfarsitul acestui an - inceputul anului 2010.


"Sper sa terminam albumul pana in luna septembrie, insa nu il vom lansa pana in februarie; desi este posibil sa apara un extras pe single spre sfarsitul acestui an. Cu acest album incercam sa aducem publicului sentimentul de concert live. Va fi mai energic. Cu The Sun and The Neon Lights (n.r. ultimul lor material lansat pana acum), am experimentat mai mult sound-ul pop, ceva de ascultat acasa, mai moale," spun cei de la Booka Shade.


Interviul il puteti citi integral aici.


Duetul german din spatele brandului Get Physical Music a concertat si in Romania in vara acestui an, aducand pe scena festivalului Peninsula din Targu-Mures "The Big Balls Tour" (un nou set-up de scena, ce implica o matrita a unor bile uriase iluminate cu leduri). Cateva poze din cadrul show-ului Booka Shade de la Peninsula puteti rasfoi mai jos. Un scroll mai mult si puteti viziona si o filmare din timpul concertului.





Popup detector