Bogdan Serban: "Subcarpati repun in circulatie doua cuvinte importante"

17 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

Piesa "Balada Romanului", marca Subcarpati, ramane, si in aceasta saptamana, pe prima pozitie in Top Show Radio Guerrilla cu Bogdan Serban si Mihai Dinu.


"Daca politicienii au esuat, sistemul educativ s-a gripat, iar istoricii sunt ignorati sau - dupa caz - ignoranti, poate ca singurii creatori de repere locale au ramas artistii. In contextul actual, odata cu aparitia noului album Underground Folclor, dublata de lansarea single-ului "Balada Romanului", Subcarpati nu fac altceva decat sa repuna in circulatie doua cuvinte importante, ce nu mai fost folosite impreuna de ceva vreme: constiinta nationala" - Bogdan Serban, realizator Top Show.


"Balada romanului este o compilatie de versuri de pe materialul "Etnologic”. E ca un imn Subcarpati, este partea romaneasca din Subcarpati. Este piesa care ma face sa realizez ca iubesc aceasta identitate culturala. Imi vine sa tip, o data, de voie buna si a doua oara, fiindca nu sunt multi care pot realiza asta” – Bean, vocalul Subcarpati.


Piesa face parte de pe al doilea album, Underground folclor, lansat recent, care poate fi descarcat gratis de pe www.subcarpati.com.


Subcarpati pot fi ascultati saptamana asta, joi, 19 iulie, in cadrul unui concert caritabil in Kulturhaus, iar vineri, 20 iulie, la Delta Fest Music.


via bestmusic



Popup detector