Bob Sinclar lanseaza albumul 'Born in 69'

30 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Bob Sinclar lanseaza albumul 'Born in 69'
TAGS:
bob sinclair  lansare 

Bob Sinclar se pregateste de lansarea unui nou album, intitulat `Born in 69`. In 2007, dupa succesul albumelor `Western dream` si `Soundz of freedom`, Bob Sinclar a decis sa isi ia la revedere de la Paris si sa petreaca un an in Los Angeles pentru a-si gasi inspiratia pentru urmatorul album.


Dupa ce a compus 12 piese instrumentale intre septembrie 2007 si martie 2008, Bob a plecat in Jamaica unde, in ciuda unei febre foarte puternice pe care a capatat-o imediat ce a ajuns in Kingston, a inregistrat vocile unor artisti precum Christopher Martin, Tony Rebel si Queen Africa.


In Los Angles, cateva demo-uri erau deja gata, ritmuri vibrante, voci foarte bune, unele dintre ele chiar specaculoase, insa nimic care sa te faca sa tresari. Abia cand a revenit la Paris pentru a inregistra alaturi de echipa sa, in special alaturi de inginerul de sunet si co-producatorul Cutee B, Bob a reusit sa puna cap la cap piesele din puzzle.


`In acel moment, am revenit la piesele pe care le inregistrasem in LA si le-am mai slefuit putin. Apoi l-am sunat pe Steve Edwards care a venit la Paris in octombrie, a luat un sample din piesa lui Richie Havens `We Are Everything` (un fel de cantec psychedelic intrepretat la sitar intr-un stil ce amintea de cei de la Beatles) si un altul dintr-un cantec al celor de la Illusion lansat in 1969. Folosind un titlu care te duce un pic cu gandul la generatia flower-power, `Peace Songs`, ideea albumului a inceput sa capete contur. `


Tot in New York, piesa care in curand avea sa fie aleasa ca prim single de pe albumul `Born In 69` tocmai se inregistra.


Legendarii Sugarhill Gang au acceptat oferta de a colabora cu Bob Sinclar si astfel `LaLa Song` a fost realizat: o piesa hibrid, o combinatie de ritmuri rap si dance in care stilurile vechi se contopesc cu cele noi, o piesa veseala ce combina ritmurile funky cu cele pop.


`Mi-a venit ideea pentru `Born in 69` dupa ce m-am tot jucat cu teme ca pacea, dragostea si flower-power. Ziua mea de nastere este pe 10 mai, iar albumul se lanseaza pe 11 mai. E un cadou grozav pentru ziua mea`, a conchis DJ-ul si producatorul Bob Sinclar.


Cu un album eclectic si vesel, Bob Sinclar nu isi sarbatoreste doar ziua de nastere, ci transmite aceste ritmuri intregii lumi pentru a ne inveseli pe toti in vremuri deprimante.


Bob Sinclar, Born in 69 – in magazine din mai 2009.


Born in 69 - Tracklist:


1. Lala Song

2. Give Me Some More

3. Love You No More

4. New New New

5. Jamaica Avenue

6. Peace Song

8. Mr Tambourine Man

9. People Of Tomorrow

9. The Way I Feel

10. We Are Everything

11. Belly Dancer

12. Looks Like Love


Universal Music Romania


Popup detector