Blush Histories cu Marcus James in Arad

16 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Invitatul special la Blush Histories - Opening Party, Marcus James, vine de la cel mai prestigios brand de evenimente si compilatii de muzica electronica, Renaissance din Marea Britanie. Petrecerea va avea loc pe 20 februarie in clubul Marquise din Arad.


"Daca visezi sunete, daca povestesti vibratii, daca simti jocurile de lumini, atunci te asteptam sa experimentezi alaturi de Blush Histories, vinerea, din doua in doua saptamani, in Club Marquise din Arad. Hai cu noi si transforma-ti povestea in istorie! Blush Histories este povestea frumoasa a unei calatorii prin muzica, vibratii, senzatii, zambete complice si momente de inspiratie. Blush Histories iti aduce muzica preferata, prin artisti talentati ai momentului, pentru a te introduce intr-o poveste unica, memorabila", precizeaza comunicatul emis de catre Blush Histories.

Marcus James este rezident la toate evenimentele Renaissance, performand alaturi de greii din industria dance incepnd din 1996, cand a castigat un concurs de mixat organizat de ei. El lucreaza permanent pentru Renaissance organizandu-le evenimentele. Marcus James are si o compilatie mixata sub acest brand, The Sound Of Renaissance, scoasa pe piata in 2002.

In ultimul interviu luat de Ministry Of Sound la inceputul lunii februarie 2009, cu ocazia evenimentului din renumitul club cu acelasi nume, la care a facut warm up pentru Sasha, Marcus James si-a definit stilul ca fiind progressive la inceputul carierei, iar acum deep house & techno.



Popup detector