Black Sun Empire revin in Romania, in Cluj Napoca

09 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Trio-ul olandez Black Sun Empire revine in Romania pe data de 18 iunie, in cadrul unui party Unusual Suspects ce va ave aloc in clubul Midi din Cluj Napoca.


Line up-ul petrecerii ii include si pe ungurii de la Spinline, Astronaut Kru din Deva si Down.


Black Sun Empire este numele de scena al unui grup de DJ si produceri de drumandbass (in special darkstep si neurofunk) format din Rene Verdult si fratii Milan si Micha Heyboer.


Stabiliti in Utrecht, Olanda, baietii au inceput sa produca drumandbass pe la mijlocul anilor nouazeci, la acea vreme fiind puternic inspirati si influentati de muzica unor artisti precum LTJ BUKEM, Photek si Ed Rush. In momentul actual grupul olandez Black Sun Empire detine 3 label-uri proprii: Black Sun Empire Recordings, oBSEssions,Shadows of the Empire, un brand de petreceri (BlackOut) si o lista impresionanta de release-uri, printre care si albumele "Driving Insane" , "Cruel and Unusual" si "Endangered Species".


Prezenti in permanenta pe mapamond , din SUA pana in Korea, Black Sun Empire se numara printre preferatii publicului roman, seturile acestora ramanand un timp indelungat in memoria spectatorilor.


Spinline este o echipa maghiara de produceri drum&bass formata din Mark Gulacsi, Norbert Safar si Andras Tallai. Acestia evolueaza treptat si sigur spre a deveni cel mai important export al Ungariei in materie de drum&bass.


Munca intensa si sunetul de exceptie au dus la colaborari cu artisti ca Loxy, Icicle, Hydro, Naibu si aparitii discografice la case mari de discuri ca si Ram Records, Shogun, Fokuz sau DSCI4, aceste realizari consacrandu-i definitiv pe scena mondiala. Soundul este unul complex si divers dar amprenta "deep" nu lipseste din nici o creatie Spinline.


Popup detector