Bjork face echipa cu omul de televiziune David Attenborough pentru un documentar

02 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Bjork si legendarul om de televiziune britanic David Attenborough vor colabora la realizarea unui documentar despre muzica.


Documentarul, intitulat "Attenborough and Bjork: The Nature of Music", va arunca o privire asupra evolutiei muzicii, a relatiei noastre cu aceasta si a felului in care tehnologia ar putea influenta aceasta relatie in viitor. Regizat de Louise Hopper, documentarul produs de Pulse Films va fi difuzat pe Channel 4 in Marea Britanie.


Producatorul executiv al documentarului, Lucas Ochoa, declara ca proiectul s-a nascut in urma extraordinarului proiect muzical al lui Bjork, "Biophilia" (2011). "A fost extraordinar sa documentam aceasta calatorie incredibila alaturi de ea, este fara indoiala una dintre cele mai iconice figuri din cultura populara si transcende cu adevarat limitele asa cum nici un alt artist nu o mai face", a mai spus el.


Proiectul multimedia al lui Bjork, "Biophilia", va avea o prezenta extinsa in film, iar Attenborough va arata cum exista muzica in lumea naturala, prin cadre filmate cu balene albastre sau pasari-lira.


David Attenborough este probabil cel mai celebru pentru seria de documentare "Life", care cuprinde printre altele extraordinarele "Life on Earth", "The Living Planet" sau "The Life of Birds".


Vezi si: Esti fan Bjork?


Popup detector