Bjork Crystalline videoclip (video)

26 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Bjork Crystalline videoclip (video)
TAGS:
Bjork 

Bjork a lansat recent videoclipul oficial al noului sau single, intitulat Crystalline.

Clipul este regizat de Michel Gondry si contine o serie de efecte speciale cu laser si multi meteoriti plutitori care lovesc pamantul.

`L-am prelucrat secventa cu secventa si am exploatat camera de luat vederi in toate modurile posibile`, a declarat pentry Billboard Gondry.

`Ideea ca o explozie de lumina ar putea face toate acele lucruri sa se miste m-a intrigat cel mai mult`, a continuat regizorul.

`Apoi, meteoritii formeaza un spectacol cu franturi ca o ploaie. La al treilea vers, se creeaza bule in care apar obiecte metalice. Toate aceste idei au luat nastere dupa dezbateri aprinse cu Bjork, in toate directiile`, spune Michel Gondry.

Odata cu Crystalline, Bjork a lansat si proiectul multimedia Biophilia,ce cuprinde un album de studio, aplicatii, un nou site, instrumente muzicale personalizate, reprezentatii live si seminarii educationale.

Bjork a colaborat cu dezvoltatori de aplicatii, oameni de stiinta, scriitori, inventatori, muzicieni si producatori de instrumente muzicale pentru a crea o explorare multimedia unica.

Urmariti mai jos cel mai nou videoclip Bjork, Crystalline:



Popup detector