Birdy Nam Nam: 'La Bucuresti veti auzi doar piese noi'

13 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Trupa franceza Birdy Nam Nam va performa la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 29 august, impreuna cu Audio Bullys. Intr-un interviu acordat blogului Feeder.ro, Birdy Nam Nam povestesc cum s-au intalnit, ce cuprinde universul lor muzical, ce planuiesc pe viitor si altele.

Birdy Nam Nam este un colectiv de artisti francezi care au impartasit ca background muzical hip-hop-ul. Little Mik, Need, DJ Pone si Crazy B sunt in premiera in Romania in aceasta formula.

Turntablisti de prima mana, cei patru artisti au castigat mai multe concursuri de DJ-ing si nu se considera muzicieni; sau cel putin nu in sensul comun al cuvantului.

"Impreuna lucram ca o trupa normala; fiecare dintre noi aduce idei. Putem incepe o piesa de la un simplu sunet de chitara, de bass sau de clapa, apoi construim piesa in jurul acestei prime idei. Totul depinde de inspiratie, nu avem limite", spun cei de la Birdy Nam Nam.

Interviul integral il puteti citi AICI. Mai multe detalii despre evenimentul de la Arenele Romane din data de 29 august puteti gasi AICI.


Popup detector