Bill Patrick revine in Bucuresti in acest weekend

20 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

De la punk, hip-hop sau new wave, Bill Patrick este astazi un DJ reprezentativ pentru scena muzicii dance electronice internationale. Sambata aceasta, 24 mai, in clubul Session din Bucuresti, Bill Patrick impreuna cu Praslea si Atena vor fi 'vedetele' unei nopti prelungite pana dimineata.

Din 2004 alaturi de prietenii sai Nick AC si Dennis Rodgers organizeaza o petrecere ce devine unul dintre cele mai reusite evenimente de club din New York - Robots. Alaturi de ei sunt invitati saptamanal DJ de talie mondiala ca Sven Vath, Ellen Alien, Radioactive Man, Michael Mayer, Tiefschwarz, Jake Farley sau Matthew Dear.
Bill a calatorit din Costa Rica in Chile, Mexic, Spania, Italia, Anglia, Romania si Germania insa cel mai impresionat ramane tot de Mar Del Plata (Argentina), unde a cantat in 2003 alaturi de Ricardo Villalobos si Tobi Neuman in fata catorva zeci de mii de oameni.

Zguduie cluburile si in Europa: Fabric, Cocoon, Space -Ibiza sau DC10. Seturile de la DC10 i-au deschis calea catre gig-uri in Roma si Rimini. Amestecul sau fin de electro, minimal si techno este garantat sa va danseze un pic conversii asa cum o face de fiecare data. Asa se face ca a ajuns sa fie mentionat cu ani in urma in DJ Mag ca "Best undiscovered DJ" de catre Danny Howells si Lee Burridge, bunul sau prieten.

Pretul intrarii la aceasta petrecere este de 20 lei pana la ora 00:00 si 30 lei dupa ora 00:00.





Popup detector