Bilete discount pentru evenimentul Minilogue

25 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Bilete discount pentru evenimentul Minilogue
TAGS:
Minilogue  clubbing  Kristal 
Daca ai pierdut ocazia de a descarca invitatia online gratuita la evenimentul Minilogue, care va avea loc vineri 27 februarie in Kristal Glam Club,organizatorii ofera o noua sansa de achizitionare a unei invitatii online. Intra pe site-ul www.comandabilete.ro si descarca biletul discount, iar la intrare platesti doar 20 ron.

Minilogue reprezinta proiectul muzical Progressive House, Tech-House, Minimal Techno al suedezilor Sebastian Mullaert şi Marcus Henriksson. Numele se traduce prin: dialog minim, si se refera la muzica ca o forma de comunicare. Pe langa Minilogue, atat Sebastian cat si Marcus mai sunt implicati si in alte proiecte cum ar fi Son Kite si Trimatic, iar Sebastian mai lucreaza solo si la proiectele Kooler, Filur si Ooze.

Trecutul lor muzical (Sebastian a studiat orga, pianul si vioara) face ca productiile lor sa depaseasca granitele muzicii eletronice. Show-ul Minilogue nu trebuie pierdut pentru ca ofera o alternative muzicala si este cu siguranta ceva inedit.

Minilogue au lansat recent un DVD intitulat Animals The Movie. Materialul ontine 15 capitole si are ca tema transformarea si miscarea universala, reprezentata de catre animale. Vezi filmul integral AICI, impartit in patru parti distincte.


Popup detector