Bilantul Exit 2009: 190.000 de participanti, 600 performeri, 25 de scene

06 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Bilantul Exit 2009: 190.000 de participanti, 600 performeri, 25 de scene
TAGS:
Exit  festival  DJ 

Editia aniversara a zece ani de Exit a adunat un numar record de participanti, conform agentiei de PR care a reprezentat festivalul - 190.000 de oameni. Nici bine nu s-au trezit din haosul dulce anual pe care il provoaca in fortareata Petrovaradin din Novi Sad (Serbia), ca organizatorii au pus deja in vanzare 1000 de bilete pentru editia Exit 2010, la pretul celor din acest an (72 de lire + comision de booking).


"A fost o adevarata onoare sa cantam pentru a doua oara la Exit, pentru sarbi si nu numai. Publicul a facut astfel incat sa avem un concert pe care sa ni-l amintim; are o latura salbatica pe care o intalnesti la foarte putine festivaluri. Mai aduceti-ne! We fuckin' love it!", spun cei de la The Prodigy, in cadrul unui comunicat de presa emis de catre organizatori.


"A fost prima oara pentru mine in Serbia si nu stiam la ce sa ma astept. Insa publicul de la Exit a fost beton!", spune Lily Allen.


Carl Cox, Nic Fanciulli, Adam Beyer si probabil toti ceilalti artisti marturisesc ca le-a placut la nebunie editia aniversara si ca spera sa revina in cadrul festivalului cat mai curand, cu proxima ocazie. Parerile negative probabil ca trebuie sa le serviti de pe google sau sa vi le imaginati singuri.


Doua galerii foto de la EXIT 2009 puteti vedea AICI si AICI.



Popup detector