Benny Page mixeaza la a 4-a petrecere Irie Youth

02 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Benny Page mixeaza la a 4-a petrecere Irie Youth
TAGS:
party  fabrica 
Pe data de 6 martie 2009, Benny Page va mixa in clubul Fabrica din Bucuresti, in cadrul unui party organizat de catre Irie Youth. Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj si producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat productii sub labelul Digital Soundboy.

Irie Youth este o miscare de promovare a muzicii drum&bass, dar si a altor genuri muzicale precum breaks, dubstep, raggae/dub, garage, bassline sau electronica, iar in momentul de fata se afla la cea de-a 4-a petrecere.

In 2008, artistul invitat de Irie Youth la Bucuresti, a castigat titlul de Best Breaktrough DJ, oferit de Drum & Bass Awards. Lista de hit-uri, printre care si Turn down the lights , dovedesc potentialul artistului ca dj si producator de drum&bass.

Cariera lui Benny Page a inceput in 2002, atunci cand a lansat prima piesa, Chainsaws, sub labelul Cutterz Choice, din South London. In 2004 a intrat in atentia si playlistul lui John Peel de la Radio 1, cu piese precum: Sneaker Pimp si remixul la Aphrodite Stalker. In urma intalnirii din 2006 cu Nicky Blackmarket si Dj Bailey, Benny Page a ajuns in comunitatea formata de Shy FX, Digital Soundboy.

Benny Page va mixa alaturi de Mighty Boogie (High Priority, Fiction Groove | Timisoara/RO) si JTR (Subdustrial | Sibiu/RO). De visuals se vor ocupa Saru (Malibu Police | Brasov/RO), Mt (Malibu Police | Targu Mures/RO) si Spulberg (Usl.ro | Bucuresti/RO). Pretul unui bilet este de 15 lei in avans si 25 lei la intrare.


Popup detector