Beastie Boys spera sa lanseze albumul Hot Sauce... in septembrie

10 Martie 2010 Create It BeatFactor

Adam Yauch de la Beastie Boys a anuntat ca, pe langa faptul ca procesul sau de recuperare dupa o lunga lupta cu cancerul merge foarte bine, albumul acestoras, Hot Sauce, ar putea fi lansat chiar in septembrie, anunta NME.COM

Discul, intitulat Hot Sauce Committee Part I a fost programat sa fie lansat anul trecut, insa aceasta lansare a fost amanata din cauza tratamentelor pe care Adam a trebuit sa le urmeze pentru a se vindeca de cancer.

Acum rapperul spune ca starea sa de sanatate este buna, si ca trupa abia asteapta sa anunte lansarea oficiala a albumului.

"Ma simt mai bine. Am fost putin daramat intr-o perioada, insa acum simt ca-mi recapat energia", a spus acesta.

A fost foarte dezamagitor sa amanam lansarea discului si sa amanam si turneul, dar asa mi-a ordonat doctorul. Am putea sau nu sa lansam Hot Sauce Committee Part I, dar totul tine de starea mea de sanatate din luna septembrie. Noi ne dorim tare mult acest lucru, dar vom vedea in timp."

Pentru ca acestia au finalizat albumul anul trecut, acum sunt in proces de structurari si re-editari ale albumului. "Am finalizat albumul anul trecut, iar acum vrei sa-l re-evaluam sa ne convingem ca intr-adevar asta vrem sa prezentam publicului. Totusi, nu cred ca vom aduce schimbari majore discului.", au spus acestia.


Popup detector