B'Estival a debutat ieri, 29 iunie

30 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Mult asteptatul B'Estival a inceput ieri, 29 iunie. Daca ar fi sa rezumam toata atmosfera, o putem face printr-un singur cuvant, si anume Faithless. Trupa formata din Maxi Jazz si Sister Bliss au fost cu siguranta artistii cei mai asteptati din prima zi a festivalului.

Show-ul produs de Faithless - aflati la a treia prezenta in Romania - a bagat multimea in priza, iar cei peste 10.000 de oameni au participat din plin la spectacol. Show-ul s-a desfasurat pe scena (cu un Maxi Jazz in mare forma) si pe cele doua ecrane uriase de langa.

Cele doua scene principale (Clicknet Stage si Heineken Music Thirst Stage) sunt lipite una de cealalta, iar dupa fiecare sfarsit de concert al unui artist, publicul se muta la scena alaturata, pentru a vedea urmatorul act.

Cu siguranta highlight-ul serii a fost trupa Faithless, cam singura care a reusit sa puna publicul in miscare. In vreme ce Morcheeba, Hooverphonic sau Yonderboi au incalzit mai mult atmosfera cu un pop relaxat si cu o muzica mai ambientala, Faithless au produs un fel de isterie - reactie ce se va putea vedea din pozele si filmuletele ce vor fi puse pe site in zilele urmatoare. Foarte putine aplauze pentru Phil Hartnoll, care cu toate ca a avut o muzica buna, nu i-a putut convinge pe cei prezenti, inca netreziti din "magia" Faithless.

Reveniti pe Beat Factor pentru un reportaj detaliat, poze si filmulete de la B'Estival.


Popup detector