B'ESTFEST 2009 alaturi de Exit, Coachella si Benicassim in cursa finala pentru UK Festival Awards

15 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

B'ESTFEST 2009 alaturi de Exit, Coachella si Benicassim in cursa finala pentru UK Festival Awards
TAGS:
festival  Bestfest 

Dupa prima sesiune de voturi, B’ESTFEST a intrat in runda finala a concursului pentru UK Festival Awards, cele mai prestigioase premii ale industriei de festivaluri din lume, clasandu-se printre cele mai bine cotate evenimente de gen din Europa! Ultima etapa a concursului va dura pana pe data 4 noiembrie, castigatorii finali ai fiecarei categorii urmand a fi anuntati pe 19 noiembrie.


In urma numarului de voturi obtinut in prima parte a competitiei UK Festival Awards, “Oscar-urile” festivalurilor, B’ESTFEST a intrat in cursa finala pentru titlul de “Cel mai bun festival international” (“Best Overseas Festival”)! Alaturi de B’ESTFEST, pe lista “scurta” a finalistilor se mai afla nume precum Benicassim (Spania), Oxegen (Irlanda), Sonar (Spania), Coachella (Statele Unite), Exit (Serbia) sau Big Day Out (Australia).


Cei care doresc sa voteze pentru cele mai bune festivaluri din acest an, sau pentru cele mai bune “imnuri” si artisti de festival din 2009, o pot face pe site-ul www.festivalawards.com pana pe data de 4 noiembrie, rezultatele finale urmand a fi anuntate oficial in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe 19 noiembrie la Domul O2 din Londra.


Concursul cu premii in invitatii la editiile de anul viitor ale evenimentelor castigatoare continua si el pana pe data de 4 noiembrie, cei care isi vor vota festivalurile favorite urmand a intra automat in competitie.


“Mii de fani din Romania si din intreaga lume si-au exprimat voturile online pe site-ul competitiei si asta nu poate decat sa ne bucure, inseamna ca publicul apreciaza festivalul nostru. Prezenta in finala alaturi de cateva dintre cele mai renumite festivaluri ale Europei este un adevarat motiv de mandrie, mai ales ca suntem abia la cea de a treia editie. Si cred ca nu este motiv de mandrie doar pentru noi, ci si pentru toti fanii din Romania care au votat B’ESTFEST! Vrem sa le multumim tuturor pentru sprijinul de pana acum si speram ca ne vor sustine in continuare in finala”, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic.


Prima etapa a UK Festival Awards s-a desfasurat pana la data de 14 octombrie, in urma voturilor publicului fiind alesi finalistii in cursa pentru cele mai ravnite premii ale industiei de profil. Considerate “Oscar-urile” festivalurilor de muzica, prima editie a premiilor a avut loc in anul 2004, in spatiul online. Incepand cu 2006 premiile au fost decernate in cadrul unor evenimente live de exceptie care au reunit sub acelasi acoperis cei mai importanti jucatori de pe piata internationala de live entertainment.


sursa: Emagic


Popup detector