Australia, destinatia a milioane de pastile ecstasy

10 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Australia, destinatia a milioane de pastile ecstasy
TAGS:
droguri 
Intr-un raport al celor de la News.com.au, se mentioneaza ca in Australia trebuie sa soseasca un transport impresionant de pastile ecstasy din Olanda. Se spune ca din 1980, mafia italiana impreuna cu organizatii din China si Olanda nu au mai facut nici un transport de asemenea anvergura.

Autoritatile olandeze au trimis deja ofiteri de la narcotice in orasul Canberra, inca de acum 3 saptamani, pentru a colabora cu cei australieni in speranta interceptarii transportului de droguri.

Procurorul olandez Cees van Spierenburg a declarat intr-un interviu pentru ziarul The Daily Telegraph, ca autoritatile olandeze au descoperit de curand planurile de productie si transport ale pastilelor ecstasy care urmeaza sa ajunga in Australia.

Este vorba despre milioane de tablete. Acesta este unul dintre cele mai mari transporturi de pastile din lume si ele urmeaza sa ajunga in Australia. Este o chestiune de cerere si aprovizionare. Aceste organizatii urmaresc producerea de cati mai multi bani, in cel mai scurt timp spunea van Spierenburg pentru publicatia din Sydney.



Popup detector