Auditia remixurilor pentru compozitorul Antonin Dvorak

26 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Auditia remixurilor pentru compozitorul Antonin Dvorak
TAGS:
remix  centrul ceh 

Centrul Ceh va invita miercuri, 1 februarie 2012, de la orele 7 pm, sa ascultam impreuna remixurile dupa lucrarile lui Antonin Dvorak, proiect initiat cu ocazia implinirii a 170 de ani de la nasterea compozitorului ceh de muzica clasica.


Mai mult de 30 de artisti au raspuns provocarii noastre de a remixa orice lucrare a celebrului compozitor ceh, lucrarile au fost ascultate de sute de ori pe www.soundcloud.com/centrulceh, iar acum a venit momentul sa va intalniti cu artistii.


Castigatorul, selectat de catre un juriu format din experti romani si cehi ai muzicii experimentale, va primi un bilet de avion Bucuresti-Praga-Bucureti si trei nopti asigurate la Praga, incluzand un program consistent pregatit de Centrul Ceh si Staropramen. De asemenea, lucrarile selectate vor fi difuzate la Radio Romania Cultural si la Radioul Ceh.


Unul din ei pleaca la Praga pentru 3 zile. VJ Cinty Ionescu pregateste cate un video pentru fiecare piesa in parte. Sandu Cojocaru se va ocupa, in Sala Mica, de vinylurile cu Dvorak gasite in subsolul Centrului Ceh. Intrarea este libera.


Remixes - Competition by centrulceh


Out of Competition by centrulceh


Originals by centrulceh



Popup detector