Au fost puse in vanzare primele bilete la Rokolectiv 2009

04 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Un numar limitat de pass-uri au fost puse in vanzare pe www.bilet.ro. Pretul unui abonament pentru cele trei zile ale Rokolectiv 2009 este de 95 RON. Biletele pentru fiecare zi costa 45 RON si pot fi cumparate exclusiv la locatie.

In plina criza a industriei muzicale, festivalul de muzica electronica si arte conexe Rokolectiv ia din nou startul la Bucuresti intre 10 si 12 aprilie, cu peste 20 de concerte, instalatii si evenimente speciale.

Primele doua zile sunt gazduite de noua locatie The Ark, fosta Bursa de Marfuri a Bucurestiului reconvertita intr-o bursa de marfuri creative. Ca de obicei, ultima zi a festivalului se desfasoara la Muzeul de Arta Contemporana.

Rokolectiv aduce la Bucuresti, ca in fiecare an, artisti ai momentului, majoritatea pentru prima data in Romania : vineri - Shackleton, Deadbeat si TRG intr-o seara dubstep goes techno ; sambata - un concert exclusiv Lindstrom, magicianul disco norvegian, urmat de un live inclasabil al canadianului Frivolous si un dj set al berlinezului Prosumer.

Duminica, chitara lui Fennesz aduce vuietul Marii Negre la MNAC, in spiritul ultimului sau album, Black Sea. O seara cel putin bizara deschisa de performance-ul Optical Machines si pilotata de jumatatea Zombie Zombie, Etienne Jaumet, si de duo-ul de romani Minus si Ion. Rokolectiv va intra apoi in combustie finala cu funksterii neo-metal MoHa.

Alte detalii despre programul complet gasiti AICI.


Popup detector