Atomic Hooligan revine in Bucuresti, la Selectro

26 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Miercuri, 9 noiembrie, revine the true star Atomic Hooligan din UK. Terry - unul dintre cei mai energici si surprinzatori DJi britanici ai tuturor timpurilor, bifeaza o noua prezenta pe line-up-urile Selectro.


Este responsabil pentru cateva dintre cele mai explozive petreceri din Expirat, a mixat alaturi de Alex Metric pe scena Selectro la Sunwaves in vara lui 2010 si stim sigur ca pregateste, din nou, un set complet iesit din comun pentru data de 9 Noiembrie.


Alaturi de el, in Expirat vor mixa D-Laid si Bully, in timp ce scena secunda in OtherSide ii gazduieste pe Vika Jigulina, Marika, Greeg si MoonSound.


Cand vine vorba de blend-uri Hip-Hop, House, Breaks, Electro sau Nu-Rave mixate la perfectie, primul nume pe lista este Atomic Hooligan! Duo-ul are la activ o serie impresionanta de remixuri pentru artisti consacrati ca: Groove Armada, Underworld, Tomcraft, M.I.A., N.E.R.D. sau The James Brown Band; premii peste premii in cadrul Breakspoll Awards sau in top-urile DJ Mag – „Best Album 2005”, „Best Live 2008 & 2009” si prezente constante in Top 5 „Best DJ” din 2005 pana in prezent -; 2 albume primite excelent de critici; un label super-influent pe scena Bass Music – Bass = Win; prezente in cam toate cluburile de renume si festivalurile importante de pe glob iar programul lor continua sa devina din ce in ce mai incarcat.


TERRY HOOLIGAN PRESENTS : A JOURNEY THROUGH WIN by Terry Hooligan on Mixcloud


Dorinta lui Terry Hooligan de a impinge sound-ul de dans si limitele DJ-ing-ului la maxim i-a adus o doza majora de popularitate in randul clubberilor din toata lumea, inclusiv din Romania. Pe data de 9 Noiembrie in Club Expirat, Terry vine cu aceeasi carisma, cu sunetul personal care tinde sa distruga orice dancefloor si cu o mica surpriza: mai exact, va prefata noul sau proiect – Grand Ruckus (colaborare cu Lex), responsabili pentru cateva remixuri si un EP care au zguduit serios cluburile britanice anul acesta.


NEXT STOP LONDON PROMO MIX - TERRY HOOLIGAN by Terry Hooligan on Mixcloud


foto - Mihai Radulescu


Popup detector