Atentie la biletele contrafacute la Sensation!

29 Martie 2013 Beat Factor BeatFactor



Fani Sensation, atenie! Nu cumparai bilete contrafacute la Sensation! Singurele bilete valide pentru Sensation Romania sunt cele achiziionate prin reeaua Eventim sau de pe site-ul oficial Sensation.com.




In cazul in care ai cumparat bilete din alta parte decat din reeaua acreditata, verificai validitatea lor la cel mai apropiat punct de vanzare Eventim. Biletele oficiale sunt disponibile pe Sensation.com si in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


Biletele la Ring costa 260 lei lei, iar cele la categoria VIP, pozitionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP Exclusive, pozitionate la etajul 1 al Pavilionului Central costa 900 lei (pachetul include loc rezervat la masa, gustari, intrare separata, voucher consumatie bar in valoare de 100 lei, valet parking). Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.




Popup detector