At The Drive-In reediteaza Acrobatic Tenement si Relationship of Command

29 Ianuarie 2013 romania bestmusic Best Music

At The Drive-In reediteaza Acrobatic Tenement si Relationship of Command

At The Drive-In au anuntat ca intentioneaza sa reediteze albumele "Acrobatic Tenement", cu care au debutat in 1996, si "Relationship of Command", cel mai recent album al lor, lansat in 2000 dupa destramarea grupului.


Ultimul dintre aceasta va fi lansat pe 5 martie, in timp ce varianta reeditata a albumului de debut va fi disponibila incepand cu 22 aprilie. Ambele albume vor fi disponibile atat digital cat si pe CD si vinil.


"A fost interesant sa ne uitam pe albumele care au constituit primele capitole din trupa noastra. Incantarea pura a inceputului si nivelul de experienta de la Relationship Of Command ma fac mandru. Sunt fericit ca aceste albume sunt simtite in continuare ca fiind noi pe parcurs ce alti oameni le descopera si ne iubesc munca", a declarat Jim Ward.


Avand in vedere ca The Mars Volta au anuntat de curand ca nu mai exista, poate exista sanse ca At The Drive-In sa isi reia activitatea. Zicem si noi.


Majoritatea oamenilor au ramas impresionati cumva de munca celor de la At The Drive-In, noua ne place piesa "One Armed Scissor", de exemplu, care a ramas emblematica pentru ei.


Acrobatic Tenement:


01 StarSlight

02 Schaffino

03 Ebroglio

04 Initiation

05 Communication Drive-In

06 Skips on the Record

07 Paid Vacation Time

08 Ticklish

09 Blue Tag

10 Coating of Arms

11 Porfirio Diaz


Relationship of Command:


01 Arcarsenal

02 Pattern Against User

03 One Armed Scissor

04 Sleepwalk Capsules

05 Invalid Litter Dept.

06 Mannequin Republic

07 Enfilade

08 Rolodex Propaganda

09 Quarantined

10 Cosmonaut

11 Non-Zero Possibility

12 Catacombs (Bonus Track)


Popup detector