Asculta cel mai recent mix Autechre

08 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Autechre au inregistrat un mix exclusiv pentru revista FactMag, pentru podcastul acestora, FactMix-ul cu numarul 122.

Autechre nu mai au nevoie de nicio prezentare, insa pentru a va reimprospata memoria va spunem doar ca Rob Brown si Sean Booth se numara printre cele mai importante personaje ale muzicii electronice, doi indivizi din Marea Britanie care au revolutionat muzica electronica, undeva pe la inceputul anilor 90.

Acestia au intrat in familia Warp in 1992, si au lansat nenumarate albume si EP-uri, pe care nu le mai enumeram pentru ca, daca sunteti fani ai acestui stil, ar trebui sa le stiti deja, si daca nu, atunci sa le cautati singurei.

Mixul coincide si cu lansarea discului Oversteps, iar cei doi vor porni in curand intr-un turneu de promovare al acestuia.

Iata ca am ajuns si la subiectul materialului, FacMix-ul 122, despre care cei doi spun ca "sunt doar cateva piese care ne plac".

Nu au furnizat nici tracklist, nici informatii, asa ca ramane sa descoperiti acest mix imprevizibil, o adevarata raritate din partea proiectului.

Ciuliti urechile.


PS: daca tot suntem la capitolul downloads, puteti descarca si remixul lui Gui Boratto pentru piesa Donut produsa de Booka Shade & Mandy, de pe XLR8R.



Popup detector