Artistii sustin proiectul "Save 6 Music" - VIDEO

27 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Luna trecuta, BBC a anuntat ca este foarte posibila inchiderea radio-ului 6Music.

Inca de la deschiderea radioului 6 Music, acesta s-a concentrat pe acel gen de muzica uitat de celelalte radiouri ale BBC, promovand o multime de artisti "underground", motiv pentru care o multime de oameni s-au impotrivit inchiderii acestuia.

Nu vorbim doar despre ascultatorii obisnuiti ai postului, dar si despre artistii difuzati de BBC 6 de-a lungul timpului, precum David Bowie, Lily Allen sau Ed O'Brien de la Radiohead.

Acum, potrivit Drowned in Sound, au mai iesit la suprafata cativa artisti, prin intermediul unui video, care protesteaza impotriva inchiderii BBC 6 Music.

In acest clip, artisti precum Bat for Lashes, british Sea Power, Little Boots, the Cribs, Kate Nash, Lightspeed Champion, si Ken Livingstone sustin 6 Music.

Mai multe informatii despre campania save6music gasiti pe Save6Music.com

Desi radioul se bucura de o sustinere incredibila, si nu doar pe plan local, viitorul radioului nu pare foarte stralucit.

Intr-un interviu cu executive-ul BBC, Andy Parfitt, cel care controleaza Radio 1, pentru The Guardian, acesta nu a dat prea multe indicatii ca ar vrea sa renunte la ideea de a inchide 6 Music.



Popup detector