Artistii, promoterii si casele de discuri ajuta copii din Africa

04 Mai 2010 Create It BeatFactor

NextAid, o asociatie non-profit din California, Statele Unite, a scos la licitatie un pack ce contine tot echipamentul lui Richie Hawtin folosit in 2008, iar banii proveniti in urma vanzatii for si donati unor copii bolnavi de SIDA din Afica. Pack-ul contine parti Native Intstruments, echipamente de la Allen & Heath, dar si pack-uri Ableton.

Licitatia va incepe pe 7 mai si se va incheia pe 31 mai, iar proiectul vrea sa foloseasca "puterea muzicii" pentru a strange bani pentru copiii aflati in suferinta.

Ca si in anii precedenti, a fost ales un artist cap de afis, iar de aceasta data este vorba despre Richie Hawtin, sustinut de Native Instruments, Ableton si Minus, care isi va dona echipamentele, inclusiv tutoriale de DJ si va sustine cursuri pentru doritorii pasionati de muzica.


Iata ce contine pack-ul lui Richie Hawtin:


"Rimowa Topas Cabin Trolley, (2) Native Instruments Audio 8 DJ interfaces, Native Instruments Maschine, (2) Allen & Heath Xone 1D Controllers, Roland EV-5 Foot Pedal, Midi Solutions Pedal Controller, Allen & Heath Xone DJ Headphones, international power adapters, brand new hand-signed Ableton Intro software package and Traktor Pro software package."

Printre alti artisti se numara Louie Vega, DJ Rap, Barbara Tucker, Samantha James, DJ Colette, Andy Caldwell, Gene Farris, Joey Barnes, Mr. V,. D:Fuse si Halo, iar printre companii se numara Putumayo Records, OM Records, ESDJCO, SoundCloud si M-Audio.

Acestei campanii s-au alaturat si cluburi si promoteri precum Cielo din NY, Electric Pride din Miami, Afro Funke, Dakota Lounge si multi, multi altii.

Proiectul inca este in cautare de donatori pentru urmatoarele proiecte:

- Wannabe a DJ (gear, software, classes)

- Power of Music (CDs, records, downloads, instruments, festival, events)

- Good Goods (green retail, fair trade items, organic goods, beauty products)

- Treat Yourself LA, SF, and NY (restaurants, activities, fitness, spa)

- Call in Sick (hotels, flights, cruises, travel, activities)

Detalii despre proiectul BiddingforGood gasiti pe site-ul oficial.


Popup detector