Armin van Buuren, indragostit de publicul din Romania

01 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Proaspat intors dintr-o mini vacanta in Franta, DJ-ul care a facut ravagii la Bucuresti intr-un show marca The Mission, sustinut de ProFM DANCE si MTV, le-a povestit ascultatorilor ProFM DANCE, direct din studioul postului de radio, depre albumul Imagine, pe care il considera opera lui de arta, despre publicul din Romania, dar si despre dorinta de a mixa ore in sir. Interviul a putut fi ascultat in exclusivitate pe 89,5 FM in Bucuresti si pe www.profmdance.ro.

Armin Van Buuren i-a dezvaluit Oanei de la Pro FM Dance o parte din secretele personale puse in aplicare in timpul fiecarui DJ set. El a mai declarat ca Romania este una dintre putinele tari in care si-a dorit cu adevarat sa aduca noul sau show in al carui turneu de promovare se afla - "Armin Only - Imagine" - si asta pentru ca publicul roman stie sa aprecieze muzica dance, iar scena muzicala electronica din tara s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani.

"Noul meu album, "Imagine", este rezultatul a doi ani de munca intensa. Sunt cele mai bune 11 piese pe care le-am compus vreodata si consider ca ma reprezinta ca artist de aceasta data, nu numai ca DJ. Este genul de muzica pe care o poti asculta la infinit in club, acasa, in maaina sau de ce nu, in parc la CD player. Binenteles ca dupa turneul "Armin Only Imagine" voi reintra in studio si voi pregati un nou material dar acesta va ramane cu siguranta albumul meu de suflet!", a mai spus Armin Van Buuren
in exclusivitate pentru Pro FM Dance.


Popup detector