Armin van Buuren, in studioul ProFM Dance

27 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Armin van Buuren , DJ-ul numarul 1 in lume conform DJ Mag Top 100 Poll in ultimii doi ani, se intoarce in Romania, la Bucuresti, cu un show unic pe 28 iunie! Evenimentul organizat de The Mission care va avea loc la Arenele Romane face parte din turneul Armin Only.

Fiecare DJ cunoscut care a ajuns in Romania a fost intervievat de ProFM si mai mult de atat, in urma cu doi ani, olandezul a petrecut minute bune cu fanii care au venit sa-i ceara autografe chiar in sediul postului de radio.

Acum, Armin Van Buuren va raspunde intrebarilor puse de ascultatorii ProFM DANCE, radioul creat special pentru fanii muzicii de dans.

Cei care vor sa vada pe Armin sunt asteptati vineri, 27 iunie, de la ora 22.00 pe 89.5 FM, daca sunt din Bucuresti, sau on line pe profmdance.ro.

DJ-ita ProFM DANCE, Oana Tache , va avea grija ca la renumitul DJ sa ajunga toate intrebarile care nu au primit un raspuns pana in prezent. Si cum Oana este de cateva luni si VJ MTV, intregul interviu va fi difuzat la MTV luni, 30 iunie, in cadrul MTV News de la ora 16.00.

La o zi dupa interviu, Armin Van Buuren va mixa la Arenele Romane, timp de opt ore, in cadrul unui super show marca The Mission.



Popup detector