Armin van Buuren este urmarit de fani

23 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

La inceputul lunii ianuarie Armada Music anuta ca Armin van Buuren a adunat 6,3 milioane....nu, nu este vorba de euro ci de vizualizari! Videoclipul piesei `In & Out Of Love`, a ajuns la acest numar de vizualizari, fiind desemnat cel mai urmarit clip oficial, postat vreodata pe site-ului youtube.com.


Acum, dupa doar cateva saptamani, cel de-al doilea single de pe albumul Imagine, semnat Armin Van Buuren, pentru care dj-ul a colaborat cu Sharon den Adel, artista despre care putini stiu ca este cantareata de opera, a atins oficial zece milioane de vizualizari.

Inca de la lansare, piesa In & Out Of Love a avut o urcare spectaculoasa in topurile de specialitate din toata lumea, bucurandu-se de cele mai bune aprecieri din partea fanilor si nu numai. In Romania single-ul a avut acelasi impact fiind difuzat pe majoritatea posturilor de radio in heavy rotation.

La doar zece ore de la postarea noului videoclip al lui Armin, filmat pentru noul single Unforgivable, a adunat deja 10 mii de vizualizari, transformandu-se in cel mai discutat si controversat clip al zilei. Armada Music se asteapta ca numarul vizualizarilor clipului sa ajunga la un milion, in doar cateva saptamani.

Fanilor din Romania ai dj-ului li se pregateste o noua surpriza! Casa de discuri Roton va lansa in scurt timp, sub labelul Dance Arena, o editie speciala albumului de remixuri Imagine, semnat Armin van Buuren. Noul produs va fi o reeditare a albumului initial si va contine remixurile tuturor pieselor deja cunoscute.


Popup detector