Armin van Buuren: 'DJ Mag este un vis implinit'

26 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Miercuri noaptea, 24 noiembrie, a avut loc decernarea oficiala a premiilor DJ Mag Top 100. Armin van Buuren l-a detronat atat pe Paul van Dyk, cat si pe Tiesto, devenind astfel cel mai popular DJ din lume, conform voturilor publicului. "Este cu adevarat o mare onoare, sunt destul de uluit..Sa fiu sincer, inca nu pot sa cred, este un vis devenit realitate", marturiseste DJ-ul olandez.

"Muzica trance a fost intotdeauna un lucru de baza la mine, insa daca te uiti la un set de-al meu, tot ceea ce este catalogat drept minimal, techno si electro, se afla acolo. Ce mi s-a parut interesant este cum toate aceste stiluri muzicale se combina din nou, mai ales liniile de bass electronice din muzica trance", precizeaza Armin Van Buuren pentru DJ Magazine.

Tiesto a ocupat locul2, dupa ce a fost in capul listei trei ani la rand. "Sunt sigur ca nu exista niciun DJ din lume care sa nu vrea sa castige. Insa eu niciodata nu m-am promovat prin mailuri de genul 'Please vote for me!' Cred ca daca faci asta, iti ia tot sarmul de a castiga", precizeaza Tiesto.

John Digweed, ocupantul locului 3, se considera cel putin norocos, de vreme ce a trecut ceva timp de cand 'batranul' Digweed nu a mai fost prezent in primii trei DJ in Top 100. "Exista atata lume care ar vrea sa puna muzica in cele mai bune cluburi din lume. Oricum, este nevoie de multa munca si devotament pentru a ajunge in varf".

John Digweed urca de pe locul opt, ii cedeaza scaunul lui Ferry Corsten si se instaleaza pe trei. Sasha urca doua locuri, iar Above&Beyond, patru. Deep Dish, insa, coboara un loc si ies din top 10. Daca Christopher Lawrence ocupa anul trecut pozitia patru, iar DJ Dan cinci, anul acesta, cei doi DJ nu se mai afla nici macar in top 20. Inca o surpriza placuta, Infected Mushroom urca de pe locul 11 pe noua. Au votat aproape o suta de mii de oameni, din 120 de tari.

Lista completa de anul acesta din DJ Mag Top 100 o gasiti aici.


Popup detector