Armin Van Buuren mixeaza in Bucuresti in luna iunie

08 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Armin Van Buuren va mixa in cadrul unui eveniment marca The Mission la Arenele Romane din Bucuresti, pe data de 28 iunie. DJ-ul va prezenta un show care a facut inconjurul lumii, Armin Only, intr-un turneu sensational.

In cadrul Armin Only, artistul petrece toata seara evenimentului la pupitru mixand si condimentand seturile sale care pot ajunge si la opt ore cu diversi solisti, alaturi de care interpreteaza cele mai iubite piese de pe albumele sale.

La doar 31 de ani, dupa 10 ani de carierea, Armin Van Buuren se afla pe locul 1 in DJ Mag Top 100 si a primit peste 350.000 de voturi din toata lumea. La ora actuala, cel mai bun DJ din lume conform DJ Mag, isi imparte timpul intre productie, scena si radio. Pana la urma asta vroiam de fapt. Nu este doar iubire pentru muzica, este o adevarata pasiune, nu doar o placere sau un hobby, a devenit chiar un stil de viata, declara Armin la inceputul carierei sale de DJ si producator.

Armin Van Buuren, fan desavarsit Jean Michel Jarre, a descoperit magia productiei cand l-a cunoscut pe Ben Liebrand, cel care i-a devenit si mentor in tot ceea ce a realizat. Dependent de sunete, la doar 19 ani, Armin era considerat un tanar talent, dar a trecut imediat la titlul de etalon al muzicii trance.

Armin Van Buuren nu este doar un nume important pe scena muzicii trance, a devenit un etalon si un artist in adevaratul sens al cuvantului.

Armin Only va avea loc pe 28 iunie 2008 la Arenele Romane, incepand cu ora 21:00. Bilete vor fi disponibile in curand la pretul de 35 de ron in avans si 50 de ron la intrare.



Popup detector