Armin Van Buuren a acordat un interviu exclusiv Vibe FM

02 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pe 1 aprilie, Dj Andi şi Liviu Hodor i-au suprins pe viberii adevarati cu un interviu live, in exclusivitate pentru Request 629 cu nimeni altul decat Armin Van Buuren, care se afla in Atlanta.

La nceputul interviului, Liviu Hodor l-a felicitat pe Van Buuren pentru seria de premii obtinute la ultima editie IDMA 2009, iar acesta a declarat ca topurile si mai ales distinctiile de Cel mai bun Dj sunt subiective, in functie de genul de muzica pe care il apreciaza publicul care voteaza.

Ma bucur ca trance-ul are atat de multi fani in Romania . Iubesc publicul din Romania . Imi amintesc ca anul trecut, in timpul show-ului meu din Romania, a inceput sa ploua, dar oamenii au ramas alaturi de mine pana la final si s-au distrat, a declarat Armin la Vibe FM.

Dj-ul a vorbit apoi despre device-urile pe care le foloseste in studio, despre sound-ul cald, incredibil al productiilor sale, despre acel moment: Perfect Sound - Perfect Moment, despre Armada si seturile sale epice.

Armin Van Buuren a vorbit viberilor si despre "furtuna trance" de pe data de 16 aprilie, cand se va difuza episodul 400 din A State Of Trance, care a debutat in 2001.VIBE FM va transmite LIVE, cele 10 ore de show din clubul Butan (Germania), joi 16 aprilie 2009!

Dj-ul a precizat ca spectacolul se muta apoi in alte doua orase, Birmingham şi Rotterdam , deci vor fi trei zile de muzica. Am intrebat publicul ce dj-i si-ar dori sa vada in acest show si line-up-ul a fost facut in conformitate cu preferintele oamenilor, a mentionat artistul.

sursa: Comunicat de presa


Popup detector