Arena DnB incheie anul cu o super petrecere cu Benny Page si Trolley Snatcha

03 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Arena DnB aka Vlad Verde and Co. se apropie vertiginos de incheierea celui de al doilea an in care ne-au facut noptile mai pline de energie si de muzica. Au fost doi ani de zile in care am umplut Arenele Romane pana la refuz atunci cand au venit nume ca NERO, Noisia, Pendulum, Chase and Status, Camo and Krooked, Danny Bird, Yuffa & Hardcore si lista poate continua mult si bine. E timp de aniversare, e timp sa ne adunam din nou, de data asta pentru ultima data acest an. Locatia o stim, invitatii sunt altii: Benny Page si Trolley Statcha, care in loc sa ne fure geamantanu (trolley, n.a.) ne vor fura mintile pe data de 4 decembrie.


Cei doi nu vor fi singuri pe scena, showul fiind deschis de catre cei de la Matze dar si de Mighty Boogie. La pupitrul vizual va fi ca de fiecare data, VEDEM.


Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj si producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat productii sub labelul Digital Soundboy. In 2008, artistul invitat de arena dnb la Bucuresti, a castigat titlul de „Best Breaktrough DJ”, oferit de Drum & Bass Awards.


Trolley Snatcha este un reprezentant de seama al miscarii dubstep din Marea Britanie, aflat in premiera in Romania. A atras atentia ca producator inca de la inceput, dar a explodat in scena de muzica de dans odata cu alaturarea la casa de discuri condusa de Caspa, Dub Police. De atunci a reusit sa convinga si ca dj, reprezentatiile lui in fata oamenilor devenind aproape la fel de impresionante cum sunt piesele produse.


Sa speram ca totul e bine pentru maine, ca nu mai ploua afara si ca nu se mai blocheaza aeroporturile si ca petrecerea va fi la fel de tare cum ne-am obisnuit pana acum.


Popup detector