Arena DNB Summer Fest - pe 25 si 26 iunie 2010 in Bucuresti

16 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

In weekendul 25-26 iunie 2010, va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti evenimentul Arena DNB Summer Fest.


Headlinerii evenimentului sunt, vineri, 25 iunie, Camo & Krooked si Qemist, iar sambata, 26 iunie, Danny Byrd si Snitchbros. Pretul unui bilet este de 40 lei / abonament pentru cele 2 zile, cumparat in avans (disponibile in curand) si 30 lei / pe seara, la poarta.


Cateva informatii despre headlineri puteti gasi mai jos.


Cand Camo & Krooked au inceput sa produca impreuna in 2007 (dupa ce deja o faecau separat din 2002) nimeni nu se astepta la impactul urias pe care l-au avut asupra scenei. In acesti 3 ani de atunci au compus si lansat unele din cele mai apreciate si nebune piese pe care le-a vazut miscarea in perioada ei moderna. Incepand cu "Tonight", trecand prin "Vampires" sau "Dakota" si ajungand la "Terra" putem spune ca apasa intotdeauna butoanele potrivite.

Aratand de ce sunt in stare au ajuns rapid sa lanseze piese la case de discuri cum sunt Renegade Hardware, Viper Recordings, Technique, Uprising si multe altele. Totusi mai important decat asta este calitatea muzicii produse, cantitatea fiind neimportanta in fata calitatii pieselor produse de ei.

Desi majoritatea timpului sunt in Studio (sau la facultate) isi gasesc totusi timp pentru seturi mixate pe viu. Daca esti destul de fericit sa ii poti vedea pe viu, asteapta-te la "the hottest dubplates and some heavy double-drop business".


The Qemists au inceput ca o formatie rock formata dintr-un tobosar, un basist si un chitarist. Asta le-a oferit experienta concertelor sustinute in toata Anglia si in acelasi timp multe ore petrecute in studio inregistrand. Incepand cu 1997, interesul lor pentru drum and bass a inceput sa se simta in muzica produsa, lansand piese care inca de la inceput au fost auzite la radiourile din Anglia. Au urmat cativa ani in care concertau ziua ca formatie rock, noaptea produceau si mixau dnb. Totul ducea catre o singura directie, sa le faca pe ambele in acelasi timp.


Reputatia lui Danny Byrd excede limitele scenei in care a aparut si in care face valuri din ce in ce mai mari. Pornind ca artist recunoscut in principal ca un dj fenomenal, a ajuns dupa 10 ani sa fie pe scara larga apreciat ca un producator inovator si cu un stil special, aparte. Din 2000 cand a fost unul din primii artisti care au semnat exclusiv cu Hospital Records a evoluat in producatorul care in acest moment are piesa cea mai ascultata si mixata din liquid dnb.


Snitchbros dau 200% de fiecare data pe scena, avand tot timpul in fata o multime de oameni extaziati de intro-urile lor epice si piesele incredibile. Toate seturile lor sunt unice, nefiind niciodata vorba de o rutina. Piesele lor cu siguranta polarizeaza publicul, dar avand seturi in fata a mii de oameni si primind support de la cei mai mari dj din scena, putem spune fara griji ca stilul lor functioneaza.


Noutati si detalii pe arenadnb.ro si pe Forumul BF.



Popup detector