Anul 2010, cucerit de tehnologia 3D

02 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Anul 2010, cucerit de tehnologia 3D
TAGS:
3d  tehnologie 3d 

Fiecare an aduce tot felul inventii uluitoare in materie de inalta tehnologie, dar 2010 este de departe anul in care marile companii producatoare vor sa socheze. Anul 2010 este, categoric, dedicat tehnologiei 3D.

A fost targul CES (Consumer Electronic Show) care a adus o noutate de sezon, Tablet PC-urile; primul pas, grabit, sustin unii, a fost facut de Microsoft. => via VibeFM


A venit randul gigantului Apple sa isi "ingenuncheze" potentialii rivali - pe 27 ianuarie 2010 au lansat iPad-ul.

Tablet PC-urile sunt cele mai importante device-uri ale acestui an. Acestea reprezinta o punte intre smartphone-uri si laptop-uri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la Internet wireless, de a viziona filme, sa asculte muzica si sa citeasca e-book-uri.




LG a fost unul dintre brandurile cele mai prezente la showul CES 2010. Compania a prezentat cele mai noi modele de televizoare 3D. Producatorul asiatic a prezentt la CES INFINIA, o noua gama de televizoare LCD HD LED, dar si noi plasme HD pentru 2010.

26 dintre noile modele de TV-uri HD LED, LCD si cu plasma care vor fi scoase pe piata in acest an vor suporta Skype, permitand utilizatorilor sa efectueze apeluri video.

Producatorul asiatic si-a extins si seria de monitoare LCD cu ajutorul tehnologiilor LED si 3D, noile modele avand si avantajul unui consum scazut de energie. In plus, compania a prezentat si primul proiector din lume Full HD 3D, modelul CF3D si un proiector portabil LED, modelul HX300G.


Popup detector