Analog meets Digital in Kristal

28 Septembrie 2009 Create It BeatFactor

Analog meets Digital in  Kristal
TAGS:
dj w!ld  analog  digital  Kristal 

Pe 23 octombrie, in clubul Kristal din Bucuresti va avea loc eventul sub numele Analog meets Digital. Invitatii sunt DJ W!ld (Catwash Rec, Robosoul, Oslo, Soweso), Basti Grub ((Höhenregler Rec, Get Physical, Geregelt) si Zigzag Collective ((Multivitamins, Radiocity, Waldliebe).


DJ W!ld s-a nascut la Dijon, in 1976, si a fost fascinat, in prima faza, de cultura muzicii hip hop, pe care a inceput sa o descopere la finalul anilor `80. Pasiunea pentru hip hop isi aduce si nickname-ul de Wild, o aluzie fina la stilul practicat de pionierii hip hop ai anilor 70.

De la hip hop, W!ild trece la graffiti, de care se foloseste pentru a se integra in comunitatile underground ale suburbiilor din Dijon. Aici, ia primul contact cu muzica tehno, curent de nisa, “imbratisat” la acea vreme de putine cluburi, cum ar fi “The Boy” sau “Luna”. Adept al curentului, W!ld ramane fascinat de seturile lui Laurent Garnier, pe care le aude pentru prima data in 1989.

Sapte ani mai tarziu, W!ld se hotaraste sa porneasca pe drumul productiei muzicale. Putinii bani pe care ii are ii investeste in pick-up-uri si bate la usa cluburilor pariziene. Stilul sau eclectic ii cucereste definitiv pe cei care frecventau cluburile Fumoir, LE Palace, Queen sau Rex. Aflat pe trend ascendent, W!ld profita de situatia favorabila si scoate primul EP/ Magic Orgasm, ajutat de Peter Rauhofer.

La 33 de ani, DJ W!LD este mai mult decat prezent si pe scena muzicii electronice. Valoarea ii este recunoscuta de Dj precum Ricardo Villalobos, Guido Schneider, Anja Schneider, Luciano, Raresh.

Nascut in 1983, intr-o comunitate mult prea linistita de langa Frankfurt, Basti Grub a mostenit talentul artistic de la tatal sau, care este un mare fan al muzicii raggae.

La ani buni dupa ce s-a aruncat in productia muzicala, Basti vrea ca sunetul sau sa fie trendsetter de atitudini. Acesta este modul cum el ar dori sa se raspandeasca sunetul sau in lume.

Biletele sunt disponibile si in presale aici


Popup detector