Alex Under din nou in Romania

12 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Prima oara, Alex Under a fost gazduit de catre Studio Martin in luna februarie a acestui an. El va reveni sambata aceasta, 14 iulie, impreuna cu Tadeo, unul din colegii de la Net 28. Ambii vor performa live in cadrul Kiss 7 Festival.

Si asta nu e tot. Celor doi spanioli li se alatura si Matthew Dear cu un proiect ce include o trupa live in spate; despre asta puteti afla mai multe de aici.

Fie ca produce sub numele de Alex Under, Dolly la Parton sau Friendly People, Alex Under le-a demonstrat iubitorilor muzicii techno de ceea ce este capabil sa faca doar cu un laptop, un controller si un mixer. Despre petrecerea din Studio Martin puteti citi aici.

Cu o viziune muzicala bazata pe experiment si cercetare, Tadeo duce seturile sale techno dincolo de obisnuit. Doua platane si un mixer nu sunt de ajuns, asa ca pe pupitrul sau intotdeauna vor exista samplere si efectoare. Merge din minimal in hard techno, de fiecare data altfel, de fiecare data unic. Transmite publicului o experienta muzicala ivita din pasiune si dedicare totala. Producator si DJ, Tadeo este label manager al Cyclical Tracks, s-a implicat in labelurile Apnea si Mupa, dar si in platforma Net28 alaturi de Alex Under.

In deschiderea evenimentul (click aici pentru detalii) vor mixa Raresh si Praslea. ps: Matthew Dear Big Hands nu este minimal.


Popup detector