Al patrulea Sunwaves in acest weekend - esti pregatit?

05 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Conceptul de festival Sunwaves a ajuns la cea de-a patra editie, dupa trei evenimente de succes. Sunwaves 4 va avea loc sambata aceasta, 9 august, in nordul statiunii Mamaia.

Daca ajungi cu o seara mai devreme, trebuie neaparat sa mergi la Guillaume & The Coutu Dumonds, considerat o revelatie pentru muzica electronica din ultimul timp; artistul va sosi pe 8 august la mare, in Kristal Summer Club, in cadrul unui party de pregatire pentru Sunwaves 4.

Daca ajungi sambata, dai de Danny Tenaglia si Bill Patrick la scena Kristal. Pe Tenaglia l-am mai putut vedea anul acesta si la World Trade Plaza - Bucuresti pe 19 aprilie, iar Bill a devenit deja un fan al Romaniei.

Ricardo Villalobos, unul dintre cei mai iubiti DJi din Romania, a mixat de curand in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de emblema techno, Richie Hawtin. Alaturi de Villalobos va fi prezent pe scena Back to Future si DJ Sneak.

Pe scena Transitions vor mixa Misstress Barbara si John Digweed. Pe scena Break Me vor mixa General Midi si Freestylers.

Niciun artist nu este in premiera in Romania

Daca va puneati problema ca General Midi sau Freestylers sunt in premiera in Romania la Sunwaves 4, un simplu search in cadrul site-ului ar fi elucidat problema. General Midi a mixat la Synthplants Ekzit pe 20 iulie 2006, iar Freestylers au mixat in cadrul festivalului Peninsula din Targu Mures in 2005, si trei ani mai devreme, in 2002, la TM Base.

Raspunsul corect la intrebarea de la concursul Beat Factor (inca deschis AICI) era "niciun artist".

La intrare in seara evenimentului pretul biletelor este 70 lei.

Regulament:

- Accesul pe plaja este permis incepand cu ora 21:00

- Biletul de intrare iti permite accesul pe plaja. Aici vei putea merge la oricare scena iti doresti.

- Odata ajuns in spatiul festivalului iesirea si revenirea pe plaja nu sunt permise decat in cazuri de extrema urgenta.

- Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

- Plata la bar se va realiza prin intermediul jetoanelor valorice. Vor exista standuri de unde se vor putea cumpara jetoane.


Deja se discuta despre eveniment pe forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector