Akai MPK Mini - performanta in domeniul productiei muzicale

10 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Akai MPK Mini - performanta in domeniul productiei muzicale
TAGS:
akai 

Akai MPK mini este o mini claviatura ultra compacta, cu o gama impresionanta de butoane, knoburi si pad-uri, care asigura performanta in domeniul productiei, indiferent de locatie.


Akai mini ofera echilibrul perfect intre portabilitate si controlul softurilor, combinand controlul complet oferit de familia de echipamente Akai PRO MPK. Cu 25 de clape, 8 leduri, pad-uri in stilul MPC si 8 butoane Q-Link, MPK mini este cel mai nou controller cu care poti pune productiile tale in miscare.


Claviatura cu 25 de clape este ideala pentru a adauga rapid note sau fraze muzicale in softul de productie. Clapele senzitive iti ofera posibilitatea sa introduci in muzica ta acuratetea si dinamica pe care o doresti, iar schimbarea octavelor se face instantaneu prin apasarea butoanelor pentru selectare.


MPK 25 este dotata cu un arpegiator performant, iar cu ajutorul butonului TAP, ai posibilitatea sa reglezi arpegiatorul pe acelasi tempo cu o trupa live. Butonul pentru sustinere mentine sunetul dupa eliberarea clapei, oferindu-ti posibilitatea de a face anumite reglaje fara fi nevoit sa folosesti o podeala de sustinere. MPK ofera 8 pad-uri dupa modelul MPC, perfecte pentru a activa sample, pentru crearea unei linii de percutie, pentru trimiterea informatiilor unei note sau orice alta functie MIDI.


In plus, MPK mini detine 8 butoane reglabile Q-Link pentru a controla orice parametru al softului de productie. Acest controller, se alimenteaza direct la PC, si nu necesita un anumit soft sau drivere. Datorita celor patru bancuri de memorie, poti programa sau reamintii setarile apropiate cu cele dorite, iar softul inclus in pachet, te ajuta sa reconfigurezi foarte usor fiecare buton al acestui controller.


Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 399,01 RON cu TVA inclus.



Popup detector