Agoria va mixa Balance 016

21 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

O noua compilatie Balance este gata de lansare. Este vorba despre Balance 016, iar responsabilul pentru mixarea acesteia este chiar francezul Agoria.

EQ Recordings l-a rugat pe maestrul techno francez Agoria sa realizeze editia a 16a a compilatiei Balance, asta la scurt timp dupa ce Joris Voorn a realizat editia a 14a, iar Will Saul pe cea de-a 15a.

Agoria explica intentiile sale in ce priveste aceasta compilatia: "Conceptul celor doua discuri este legat de balanta. La propriu. In mintea mea, balanta nu este pozita din mijloc, ci reprezinta echilibrul perfect. Incerc sa ma apropi cat mai mult ce acest statement. Am incercat sa gasesc aceasta linie fina a balantei perfecte. Intr-un final, este mai mult decat o compilatie, este un manifest al pasiunii pentru muzica si pentru mixing".

"Mi-am spus ca pentru a gasi balanta perfecta, trebuie sa folosesc toate modalitatile de mixing. Pot edita piesele, dar sa le si las intergral. Pot pune de trei sau patru ori o piesa, dar o pot schimba si dupa cateva seconde. Loop sau nu.", mai spune acesta.

Intreaga sa declaratie se gaseste pe 365mag.com




Popup detector