Agnes si Eddie Leader mixeaza in Bucuresti

01 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 17 iulie la Daimon Club vom celebra lansarea unui nou EP nascut din colaborarea a mai multor artisti romani. ‘Parfumului 47’ marcheaza revenirea lui Mihai Popoviciu si Jay Bliss dupa ultimul succes al lor, Pepper Funk EP. De aceasta data, cei doi sunt reuniti sub alias-ul Synthcast, si, impreuna cu Pagal si Eddie Leader, a caror aparitie ‘Bis Co’ la Dynamic este inca prin varful topurilor, livreaza trei piese fantastice pe acest disc. Omul momentului de la label-ul STHLM, Agnes, completeaza cu un remix la piesa ‘The Bass’, el fiind si headliner-ul petrecerii intitulata ‘hudd LABEL NIGHT’.


Agnes si-a dorit dintotdeauna sa devina un muzician, de exemplu un tobosar dintr-o trupa de jazz a carui viata sa se imparta intre spectacole in lumina reflectoarelor si compozitii artistice in studio. Recunoaste insa ca nu este. Este doar un tip de la tara care a inteles cum functioneaza bitii, computerele si sunetele electronice. Cine il cunoaste stie ca este un tip onest, direct si simpatic. Nu ai ce sa vezi la el daca te astepti la ipocrizia si masca obisnuita a vedetelor. Ai in schimb ce sa auzi, pentru ca a scos in jur de 30 de EP-uri si remixuri, majoritatea la label-ul sau sthlmaudio records.

Eddie Leader face parte din trio-ul de DJ si producatori Slum Science din Huddersfiels, Anglia. Eddie, impreuna cu Danny White si Rucky, au avut cateva aparitii la Black Cherry Recordings, Icon, Deep Future, Good Family, Green House, Jackin’ Tracks si acum Hudd Trax. Este un DJ cunoscut in principal in Marea Britanie, dar alaturi de trupa sa a concertat si prin Europa sau America. Stilul sau se apropie mai mult de house decat de alte genuri la moda in muzica electronica, iar cele peste 10 releas-uri confirma valoarea acestui artist britanic.


Track list:


A1) The Bass

A2) The Bass (Agnes Knees Down Mixx)

B1) Cat Call

B2) Pasa Cocorului


Popup detector