Agenda clubbing in tara in acest weekend - 5 - 6 iunie

05 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 5 - 6 iunie
TAGS:
agenda  clubbing 

In acest weekend, 5 iunie – 6 iunie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 5 iunie, Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Krypton din Craiova. Pe Optick il gasiti in Avi-Cola din Targu Mures, iar Emil Lassaria va mixa in Mega Club din Bicaz. D-Laid, D-Fact si Blanilla vor fi prezenti in clubul Midi din Cluj, iar Vika Jigulina va mixa in clubul Hypnotic din Iasi. Dj Mara va mixa in Club Noise din Arad.

Sambata, 6 iunie, Christian Green va mixa clubul Apollo din Focasni, iar Liquid si Dan Ene vor fi prezenti la pupitrul clubului Colours din Medias. Emil Lassaria, Lucian Barbulescu, Claus si Slim vor mixa in clubul Ciric din Iasi, iar Kid Chriss va mixa in clubul Midi din Cluj. Adrian Eftimie revine in clubul Ferma din Calarasi, Vika Jigulina merge in Satu Mare, in clubul Bora Bora, iar Adrian Patrascu va fi prezent in clubul Soviet din Ploiesti..

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector