Agenda clubbing in tara in acest weekend - 3 - 4 iulie

03 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 3 - 4 iulie
TAGS:
Orbital  Moby  Bestfest 

In acest weekend, 3 iulie - 4 iulie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 3 iulie, Optick va mixa in clubul Divino din Galati. Pe Dan Andrei si Rhadoo ii puteti intalni in clubul La Mania din Mamaia, Adrian Eftimie va fi prezent in Obssesion din Cluj, Horace Dan D si Viktor Nagual vor mixa in The Syndicate din Oradea, iar Dan Ene va fi prezent in clubul The Godfather din Bacau. Mauss, Suciu, Jeefo si Xandru vor fi prezenti la Lollipop Beach Club din Mamaia, in timp ce Ellees va mixa in clubul The Note din Timisoara. Adrian Patrascu merge tot in Timisoara, in clubul Sugar Factory, Lucian Barbulescu va mixa in club Imperio din Costinesti, iar Vali Barbulescu va fi prezent in Mega Discoteca Tineretului din Costinesti.

Sambata, 4 iulie, Optick va mixa in clubul Ferma din Calarasi, iar Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Baby Blue din Bistrita. El Cezere si Praslea vor mixa in clubul La Mania din Mamaia, in timp ce Emil Lassaria va putea fi ascultat in clubul Kings din Slatina. Pagal mixeaza in Athos din Baia Mare, Lucian Barbulescu va merge in Braila, in clubul Heaven’s Summer Breeze din Braila, iar Vali Barbulescu va mixa in Mega Discoteca Tineretului din Costinesti. Praslea, Kozo & TBF vor fi prezenti pe plaja Kudos din Mamaia.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector