Agenda clubbing in tara in acest weekend - 24 - 25 iulie

24 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 24 - 25 iulie
TAGS:
agenda  Peninsula  clubbing  DJ  optick 

In acest weekend, 24 iulie - 25 iulie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 24 iulie, Adrian Eftimie va mixa in clubul Divino din Galati. Pe Optick il gasiti in clubul Imperio din Costinesti, iar Proof, Pagal, Hermannstadt Collective vor mixa pe Plaja APA din Satu Mare. Rosario Internullo va fi prezent in clubul Heat din Oradea, in timp ce Paul Damixie va mixa in Club Caractere din Tg Jiu. Suciu, Mauss, Jeefo, Xandru, Ovidiu Andrei vor participa la evenimentul organizat de Lollipop Event pe plaja Hanul Piratilor din Mamaia, iar Gojira si Not So Common DJ for mixa in cadrul festivalului CokeLive Peninsula din Targu Mures.

Sambata, 25 iulie, Clubul La Ferma din Calarasi ii va gazdui in acest weekend pe Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Livio, Roby, Pagal si Mahony, iar pe Plaja Apa din Satu Mare vor mixa Zanga, Liquid, Optick. Dana Nicula merge in clubul Kings din Slatina, Mike mixeaza in New Max Club din Botosani, Vika Jigulina se intoarce din Cipru direct in Renaissance din Arad, iar Dan Andrei se va afla la platane in Revolution Tent din Ramnicu Valcea. Tomasan si Unu' participa la festivalul CokeLive Peninsula din Targu Mures, iar la after-party-ul din clubul Avi-Cola vor mixa Kosta, Narcis si Piftek.

Duminica, 26 iulie, Adrian Eftimie si Rosario Internullo intretin atmosfera pe plaja Kudos, Christian Green merge in Imperio din Costinesti, iar la festivalul CokeLive Peninsula vor mixa in ultima zi Marika, Emil Lassaria si Suie Paparude. La after-party-ul din clubul Avi-Cola vor mixa Jay Bliss, Breky si La Vache Qui Rit.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector