Agenda clubbing in tara in acest weekend - 19 - 20 iunie

19 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend - 19 - 20 iunie
TAGS:
agenda  clubbing 

In acest weekend, 19 mai - 20 iunie, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 19 iunie, Optick va mixa la Sky Open Air din Iasi. Pe The Model si Greeg ii puteti intalni in clubul La Culcat din Vama Veche, Haute Culture va fi prezent in Godfather din Bacau, Christian Green va mixa in XS din Rovinari, iar Adrian Eftimie va fi prezent in clubul Sensation din Botosani. Rosario Internullo revine in Hypnotic din Iasi, in timp ce Pagal va mixa in Obsession din Cluj. Jasc si Carlos vor fi prezenti in clubul Oscar din Cluj, iar pe terasa Hotelului Ciric din Iasi ii puteti asculta pe Raresh, Praslea, Sebo, Phaser Lips, Inner si Moto, care vor mixa in cadrul evenimentului Lakepark II.

Sambata, 20 iunie, Livio, Roby si Sepp vor mixa in club La Mania din Mamaia, iar Kid Chriss va face warm-up-ul pentru Bill Patrick in clubul Midi din Cluj. Haute Culture merge in Iasi, in Memories Caffe, Horace Dan D si Just D’Light vor mixa in Club Caractere din Tg. Jiu, Optick va fi prezent in clubul Matrix din Tecuci, iar Vali barbulescu va mixa in Club Vision din Olimp. Pe Emil Lassaria il puteti intalni in clubul T din Zalau, iar pe Pagal in Hanu Doctorului din Craiova. Petrecerea Synthplants & Berlin Crew ii are ca invitati pe plaja AMSTER'S din Eforie Nord pe Rosario Internullo, Dan 0, Thornado, Plusculaar, Faster si multi altii. (vezi tot line-up-ul AICI).

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.


Popup detector