Agenda clubbing in tara in acest weekend 31 iulie - 2 august

31 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Agenda clubbing in tara in acest weekend  31 iulie - 2 august
TAGS:
agenda  clubbing  DJ 

In acest weekend, 31 iulie - 2 august, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in tara in acest sfarsit de saptamana.

Vineri, 31 iulie, Adrian Eftimie, Pagal, Raoul Russu, G.I.C., Chriss, Proof, Kool, Posh si Noi Doi vor mixa in clubul Kristal Summer din Mamaia. Pe Pagal si Jay Bliss ii gasiti in Snagov la Eco Party, iar Livio & Roby si Negru vor mixa in cadrul evenimentului Mission Dance Weekend din Mamaia. Alexandra si Prik vor fi prezenti in clubul La Mania din Mamaia, Vika Jigulina mixeaza in Wish Summer Club tot din Mamaia, Optick merge in Imperio din Costinesti, iar Mihai Popoviciu va fi la pupitrul clubului Apollo din Focsani.

Sambata, 1 august, Livio & Roby, Negru, George G, Faster si Mihai Amatti vor mixa la afterparty-ul oficial Mission Dance Weekend din Mamaia, iar Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Pagal si Optick vor fi prezenti la evenimentul House Parade din Timisoara (line-up-ul complet al evenimentului il gasiti AICI). Kool, Proof si Mahony vor putea fi ascultati pe plaja Kudos din Mamaia, Emil Lassaria va mixa in club Arsenal din Vaslui, iar George G si Faster vor fi prezenti la Mission Dance Weekend din Mamaia.

Duminica, 2 august, Livio & Roby, Negru si George G mixeaza la afterparty-ul Mission Dance Weekend, Rosario Internullo si Adrian Eftimie vor fi prezenti pe plaja Kudos din Mamaia, Liviu Hodor si Christian Green sunt invitatii clubului Imperio din Costinesti.

Datele sunt preluate de pe paginile de MySpace ale artistilor si de pe site-urile Mainevents.ro, Sunrise.ro si VibeFm.ro.



Popup detector